Öntözéstechnika

Tervezés

Az általunk épített öntözőrendszereket minden esetben tervezés előzi meg. Árajánlatot kizárólag az elkészült terv alapján adunk. Vállaljuk továbbá, a saját kezűleg kivitelezendő öntözőrendszerének számítógépes tervezését

Bp. I. Clark Ádám tér öntöző terv

Bp. XI. Társasház öntöző terv terv

Sasadresort lakópark öntöző terv

Samson Kft iroda és raktárcsarnok öntöző terv

Telepítés

Az öntözőrendszert a részletes és pontos terv előzi meg, ezután következik a kivitelezés.

Régi beállt kertje van, unja már a kézi öntözést? Ne aggódjon néhány nap alatt az ön kertjébe is építhetünk öntözést. Kíméletesen a lehető legnagyobb odafigyeléssel építjük a rendszert.

Vállaljuk kertész kollégáknak is a telepítést, akik nem foglalkoznak öntözéstechnikával. Pilisvörösvári öntözőrendszer építés közbenPilisvörösvári elkészült öntözőrendszerPilisvörösvári elkészült öntözőrendszer3

Csináld magad

Ha Ön saját maga szeretné kiépíteni az öntözőrendszerét, mi segítünk ebben! Nem kell mást tennie, csak letölti felmérő ívünket, alaposan áttanulmányozza, majd kitöltve elküldi részünkre egy helyszínrajzzal mellékelve. A dokumentumon feltünteti az öntözni kívánt, illetve nem öntözendő területeket, lejtési viszonyokat, égtájakat, burkolatokat, automatika helyét és a vízvételi forrást.

A kert felmérése, a terv értelmezése és a kivitelezés egyszerűsége érdekében mellékeltünk egy kis Tervezési, Telepítési egyszer egyet.

Átépítés és javítás

Átépítette kertjét, megnőttek a növények, nem jut mindenhová elegendő öntözővíz? Hívjon bennünket, felmérjük a lehetőségeket és segítünk, hogy újra eredeti funkcióját tudja betölteni a rendszere.

Karbantartás – Tavaszi beüzemelés

Rég nem látta rendszerét szakavatott kolléga? Szeretné, ha indításkor valaki átnézné, hogy biztosan jól működik minden, esetleg az apróbb állításokat is elvégeznék? Bízza ránk, vegye fel velünk a kapcsolatot !

Karbantartás – Őszi víztelenítés

Ha cégünk által telepített rendszere van, úgy az őszi szezonban jelentkezünk és elvégezzük a víztelenítést. Az ön rendszere biztonságban van a fagyok elől.

Ön még nem tagja ügyfeleinknek? Szeretné, ha végre megbízható emberekre bízhatná rendszerét? Ne keressen tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Buda és vonzáskörzeteiben vállaljuk az őszi víztelenítést. Áraink: Zónánként 1.200Ft, de min. 5.000Ft

Garancia

Az általunk telepített rendszerekre 3 év telepítési és működési garanciát vállalunk.

Termékek

Munkánk során Hunter és Rain Bird termékeket használlunk. A Hunter termékekkel kapcsolatban a gyártó honlapján, vagy a magyarországi képviselet oldalán tájékozódhat. A Rain Bird termékekről bővebb információt talán a rainbird.com honlapon.